SÖDERMALM


Söder är en populär stadsdel med ett bra och varierat utbud inom shopping, barer, caféer och restauranger.

Götgatan är en lång gata fylld av butiker, caféer och en massa barer. Följer man Götgatan från Slussen ner mot Medborgarplatsen och vidare befinner man sig snart nära det populära området SoFo, en förkortning för South of Folkungagatan, där skivbutiker, hippa klädaffärer och små mysiga caféer trängs mellan gatorna.

En gång i månaden anordnas också SoFo-nights, då de flesta butikerna i kvarteret har öppet en bit in på kvällen och bjuder på drinkar och tilltugg samtidigt som ett band eller en dj spelar skivor.


Vid Hornstulls strand finns också marknaden Street som erbjuder varierad shopping samt barer och caféer i vacker miljö precis vid vattnet - rekommenderas särskilt sommartid då det oftast är fullt av människor i rörelse samt många uteserveringar.


Utelivet i stadsdelen har också mycket att erbjuda, söder är rikt på barer i allmänhet, men det finns också större klubbar för dem som föredrar det.

Vill man sätta sig i en park finns det många att välja mellan, t.ex Vitabergsparken, Tantolunden, Nytorget och Långholmen.

image13


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0