Unika Rörstrandsgatan

Ta tunnelbanan till en av Vasastans bästa gator. Här väntar unik design, sagolika presenter och ljuvliga chokladupplevelser. Inspirerande shopping och italienskt kaffe är bara några saker som går att finna på Rörstrandsgatan i Vasastan.


Innan du går in på Carin Westers butik lite längre bort på Rörstrandsgatan kan man ta en titt i godisbutiken Birkagott (Rörstrandsgatan 22). Här finns något för alla generationer, allt från gammeldags karamellstrutar och polkagrisar till lördagsgodis med kola och klubbor.

Carin Wester finner man garanterat det senaste svenska modet från en av vårt lands bästa designers (Rörstrandsgatan 40). Butiken är relativt ny och öppnade i februari 2007. Den är fräsch och ljus men ändå väldigt hemtrevlig. Efter shoppingen kan man gå vidare till Xoko (Rörstrandsgatan 15). Här finns nämligen stjärnkonditorn Magnus Johanssons magiska bageri, med specialitet på choklad och design. Här kan du äta allt från frukost till fantastiska chokladdelikatesser. Inredningen är modern och snygg och definitivt värd ett besök!


På samma gata finner man även Raw Sushi & Grill (Rörstrandsgatan 9). Här serveras enligt många stans bästa sushi men är du inte förtjust i rå mat kan du även välja mellan en variation av japanska varmrätter. Gillar du kvalitet och snygga kläder ska du göra ett besök på Plagg (Rörstrandsgatan 8). Här finns svensk design och kända märken. Plagg går även att finna på Odenplan och Fridhemsplan.

Tillsist rekommenderas ett besök på ökända Mellqvist Café och Bar (Rörstrandsgatan 4). Här är det alltid fullt med folk, från morgon till kväll. Litet och trångt men otroligt mysigt. Här man väl satt foten här är det svårt att inte komma tillbaka.

               image49


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0